Annorlunda 40-års firande

 Den 4 nov firade vi 40 år.Corona anpassat med olika bokade tider för gästerna och gott om plats I lokalerna. Ett firande som inte blev riktigt som vi tänkt oss då det kom nya restriktioner om Corona dagen innan. Tack till er som kunde komma, och till alla som inte hade möjlighet att komma så visar vi här lite bilder från eventet samt presenterar vinnarna I vår tävling.

Tävlingen gick ut på att skjuta tre innebandybollar I ett innebandymål med fyra olika hål för att få så många poäng som möjligt. Högsta möjliga poäng var 15 men det visade sig vara svårt att uppnå. Så här blev resultatet:

1:a-pris på 8 poäng Klas Vallin
2:a-pris på 6 poäng Robin Hallin
3:e-pris på 6 poäng Lars-Åke Bertilsson

Om två eller fler personer landade på samma poäng fick en skiljefråga avgöra placeringen, skiljefrågan löd: Hur många kvadratmeter har Alpist printat på sin UV printer sedan flytten 2017 till de nya lokalerna.

Rätt svar: 5865 m2

Övriga priser kommer att lottas ut bland deltagarna som kommer att meddelas personligen per mail.

Under dagen bjöds det på pizza I världsklass när Hantverket besökte oss med sin pizzavagn. Tråkigt för er som missade detta men det kommer nog fler tillfällen. Stort tack till pizzabagarna. Alla våra besökare fick varsin julklapp och hade möjlighet att titta på julklappar till såväl kunder som anställda. Vi hade stor hjälp av våra leverantörer som var på plats och själva hade vi fullt upp att lotsa vår kunder genom julklappsdjungeln.

Än en gång Stort tack till alla er som var på plats!

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2020 Alpist Reklam AB.