Anmälan - Alpist Reklam 40 år

I fyra decennier har Alpist Reklam varit det givna valet för många när det kommer till profil- och presentreklam. Det vill vi fira tillsammans med dig! Onsdagen den 4 november håller vi dörren öppen för våra gäster ända fram till klockan 18:00.För att kunna hålla avstånd och för att alla ska känna sig bekväma hos oss har vi valt att dela in dagen i tre olika pass. Du kan anmäla dig till den tid som passar bäst:

  • 10:00-12:30
  • 12:30-15:00
  • 15:00-18:00

Alla pass är begränsade till 50 personer. Skulle ett pass vara fullt hör vi av oss till dig för att boka in en annan tid. Anmälan görs via formuläret på den här sidan eller via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sista anmälningsdag 30 oktober

Pizzavagn på plats

Oavsett vilken tid du väljer att besöka oss kommer du att ta del av vårt firande. Från kl 11:00-17:30 har vi en pizzavagn på gården som kommer göra allt för att mätta våra gästers magar.

Visning av årets klappar

Eftersom julen står runt knuten kommer vi att ha produktvisning av årets julklappar, dessutom kommer alla besökare att få med sig en liten julklapp hem.

Leverantörer på besök

Några av våra leverantörer kommer att finnas på plats och vissa produkter kommer också att säljas till exklusiva specialpriser!

Chans att vinna fina priser!

Under dagen kommer vi att arrangera en pristävling där alla gäster har chans att vinna fina priser!

Vi ser fram emot att dela dagen tillsammans med dig, välkommen!

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2020 Alpist Reklam AB.