Tidig julafton 2019

Nu är det återigen dags för Tidig julafton hos oss på Alpist Reklam. Med exakt 2 månader kvar till julafton ger vi dig möjligheten att ta del av de bästa julklappserbjudandena och ge en rejäl försmak av allt vad jul heter.

Det blir julklappar till alla, tävlingar med fina priser, julmat och massor av bra erbjudanden och idéer för era julklappsinköp. För att göra eventet ännu mer intressant så har vi ett extra fint erbjudande till er som lägger en julklappsorder under vår "Julafton".

Kom när du har tid, vi öppnar klockan 8:30 och mellan 11:30-14:00 bjuds det på julmat, ni får mingla runt och kika i vår utställning och bli inspirerade. Detta får ni inte missa, se till att få julklappsinköpen gjora denna dag!

O.S.A senast 22 oktober genom att fylla i formuläret nedan, alternativt maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 036-34 92 90. Ange hur många som kommer från ert företag/organisation så vi kan vara säkra på att ingen går härifrån hungrig.

 

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.
KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 555 93 Jönköping

ÖPPETTIDER
Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2017 Alpist Reklam AB.