Tidig julafton 2018

OBS! Anmälningstiden till vår tidiga julafton har gått ut.

Exakt 8 veckor innan jul bjuder Alpist Reklam in till Julevent med allt vad det innebär. Vi lovar snö, tomte. och julklappar till alla, tävlingar med fina priser och massor av bra erbjudanden och idéer för era julklappsinköp.

På plats är bl.a. våra leverantörer från Orrefors-Kosta Boda, Sagaform och D&J. Alla med alternativ för den perfekta julgåvan till personalen. Detta får ni inte missa, se till att få julklappsinköpen gjorda denna dag! För att göra eventet ännu mer intressant så har vi ett extra fint erbjudande till er som lägger en julklappsorder under vår ”Julafton”.

Kom när du har tid, antingen mellan 11.30-14.00 eller 16.00-19.00. Det bjuds på julmat, ni får mingla runt och kika i vår utställning och bli inspirerade. Underhållning kommer att ske spontant, och julmusik kommer att rama in hela dagen!  O.S.A senast 17 oktober via formuläret nedan, anmäl hur många som kommer från ert företag, så vi kan vara säkra på att ingen går härifrån hungrig.

Varmt välkomna!

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2017 Alpist Reklam AB.