Hedenstorpsdagen

Hedenstorp & sandseryd Business Network är ett företagarnätverk som bildats i syfte att vara ett väl fungerande nätverk med stor betydlese för områdets framtida utveckling. Den 5 maj kommer kommer flera av företagen på Hedenstorp och i Sandseryd ha extra öppet och speciella kunderbjudanden. Dessutom kommer det vara flertalet aktiviteter under eventet som är förlagt helt till området på Hedenstorp.

Alpist Reklam har producerat och levererat den ståtliga banderollen som nu sitter monterad över riksväg 40, i anslutning till Hedenstorps industriområde. Ingen trafikant som passerar lär missa att Hedenstorpsdagen äger rum 5 maj. Utöver banderollen har vi också printat en hel del kanalplastskyltar till eventet.

 

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2017 Alpist Reklam AB.