Lyckad invigning

Kvällen började med välkomstdrink och mingel, gästerna visades runt i de nya lokalerna och därefter förflyttade vi oss in till vår grannes lokal där långborden var dukade och scenen redo att intas. Peter Christensson var först ut och hälsade alla välkomna och presenterade personalen. New Waves grundare och huvudägare, Torsten Jansson, höll sedan invigningstalet. Därefter engagerade han publiken med ett intressant föredrag om New Waves resa från enmansföretag till en koncern som omsätter över 5 miljarder.

Johanna och Ewelina tog över scenen och framförde några sånger till publikens stora belåtenhet, se klipp i spelaren nedan, vi gissar att vi kommer få höra mer av dessa skönsjungande damer.

När tonerna klingat ut bjöds det på dryck och god buffé, alla gästerna lät sig väl smaka. Att döma av skratt och sorl kan man ana att alla hade det mycket trevligt.

Som avslutning på sittningen höll Jimmy Svärdhagen en rolig och förtrollande show som drog ner många applåder och skratt. Kvällen avslutades sedan med mingel inne i utställningen och angränsande lokaler.

Vi vill passa på att tacka alla kunder och leverantörer som deltog under kvällen, utan er hade det inte blivit en så lyckad invigning.

 

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2017 Alpist Reklam AB.