Tack alla som besökte vår tidiga julafton!

Den 24 oktober var det återigen dags för vårt uppskattade event tidig julafton. Läs mer för att ta del av bilder och de rätta svaren från tipspromenaden.

Folierade bagageband på Jönköpings flygplats

26 augusti öppnar återigen flyglinjen mellan Arlanda och Jönköping. När resenärerna väntar på sitt bagage syns det tydligt vilket flybolag de flugit med, något som vi ligger bakom.

Frostade glas och fototapet

Torsdagen 22 augusti var vi hos branschorganisationen Fastighetsägarna och piffade deras lokaler med både frostad vinyl och fototapet.

Vepor för Husqvarna i Hook

Nu pryds en av fasaderna på Hooks herrgård med fina vepor printade med Husqvarnamotiv.

Monter till Swedolmässan

Husqvarna Construction medverkar på Swedolmässan i Jönköping och vi på Alpist Reklam har både ritat och byggt montern.

Banderoller på Jönköping Airport

Snö och bitande kyla är inget som hindrar oss från att arbeta ute. På Jönköping AIrport har vi monterat två stora och fina banderoller.

God fortsättning!

Den 24 oktober firade vi Tidig Jul på Alpist Reklam. Ett 70-tal gäster besökte oss under dagen och förutom bra erbjudanden bjöds det också på mat och underhållning. Tryck på Läs mer... för att se bilder från dagen.

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.
KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 555 93 Jönköping

ÖPPETTIDER
Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2017 Alpist Reklam AB.