Tidig julafton 24 oktober

Tisdagen den 24 oktober är du välkommen att fira Tidig julafton hos oss på Alpist Reklm.

Vann du på Alligo-mässan?

Har du vunnit på Husqvarnas tävling på Alligo-mässan i Jönköping?

Anmälan Julafton 2021

Den 21 oktober kör vi åter ”Tidig Julafton” med allt vad det innebär med julklappar till alla, tävlingar med massor av fina priser, mat och sist men inte minst en minimässa där flera av våra leverantörer deltar med tips om juklappar för kunder och anställda samt specialerbjudanden som gäller under dagen.

Annorlunda 40-års firande

Den 4 nov firade vi 40 år.Corona anpassat med olika bokade tider för gästerna och gott om plats I lokalerna. Ett firande som inte blev riktigt som vi tänkt oss då det kom nya restriktioner om Corona dagen innan.

Anmälan - Alpist Reklam 40 år

I fyra decennier har Alpist Reklam varit det givna valet för många när det kommer till profil- och presentreklam. Det vill vi fira tillsammans med dig! Onsdagen den 4 november håller vi dörren öppen för våra gäster ända fram till klockan 18:00.

Save the date!

I fyra decennier har Alpist Reklam varit det givna valet för många när det kommer till profil- och presentreklam. Det vill vi fira tillsammans med dig! Den 4 november är du välkommen till oss på Tuvullsvägen 3 på Hedenstorp i Jönköping.

Smartframeramar till HAGS

Vi har levererat smartframeramar till HAGS i Anbey, som förmodligen är mest kända för sina lekställningar.

OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler på Hedenstorps industriområde har vi vårt showroom och egen produktion med bland annat digitalprint, textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät. Välkommen att besöka oss.

KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Tuvullsvägen 3, 554 75 Jönköping

ÖPPETTIDER

Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2020 Alpist Reklam AB.