SPECIALERBJUDANDE

Unikt sommarerbjudande 239 kr ink frakt. Summercard ord. pris 295 kr
Det unika erbjudandet gäller t.o.m 15 juli.

Beställ nu!

SummerCard

Sommargåva förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den!

Sommargåva förstärker relationen, medan julklappen bekräftar den!

Maxa din relation med Summercard
Gåvoekonomin har funnits så länge människan har haft något att ge, och har i alla tider skapat och förstärkt relationer. Gåvan karaktäriseras av att den skall ha ett värde som passar tillfället, den skall ej ha ett synligt pris och den skall överräckas i rätt sammanhang. Mottagarens upplevelse förstärks om gåvan inte förväntas och gåvan anses som en uppoffring, i dagens samhälle ofta ihopkopplat att man tagit sig tid.

Sommargåva förstärker relationen
Med en sommargåva till dina anställda och dina affärsrelationer så kan du maximera gåvans effekt. Mottagaren får något förhållandevis oväntat.

 

Marknadens bästa logistiklösning!

SummerCard är lätt att distribuera och lätt att lösa in.

Vi har ett sortiment där man vid varje givet tillfälle kan välja mellan minst 100 olika produkter i olika kategorier. De produkter som visas på inlosen.summercard.se finns alltid på lager, tar en produkt slut så ersätts den på sidan med en ny. Vi ser till att det finns produkter som tilltalar alla, oavsett kön, ålder och intresse.

Beställ SummerCard

Beställ kort från oss.
Vi levererar korten inom 3 dagar.

Dela ut SummerCard.
Dela ut, eller skicka
ut till mottagaren.
Vi kan hjälpa dig.
Beställ din sommargåva.
Mottagaren går in på
inlosen.summercard.se, loggar in
med kortkoden och väljer sin sommargåva.
Leverans av sommargåva.
Gåvan levereras inom
7 dagar till en glad mottagare!
support.jpg


Leverans och support

Den valda gåvan levereras inom 7 arbetsdagar efter mottagen beställning. Beställaren mottar en e-post med försändelsens kollinummer.

peronligt.jpg


Personligt anpassat kort

När du köper 50 st kort eller fler kan vi hjälpa dig att göra ditt kort mer personligt med hjälp av bilder, hälsningar och/eller logotyper.

 

www.jpg


Helt egen hemsida

Nyhet för i år är att man kan få hela hemsidan anpassad till den egna grafiska profilen. En egen hemsida kräver att man också har ett personligt anpassat kort.

 

epost.jpg


SummerCard via e-post

Med SummerCards e-post skickar vi gåvokort via e-post till mottagaren på bara några sekunder. Ett snabbt, säkert och miljövänligt alternativ.

 

SummerCard ger dig 20% på Kosta Boda Art Hotel

Innehavare av ett SummerCard erbjuds 20% billigare boende på Kosta Boda Art Hotel. Detta unika hotell i de småländska skogarna utlovar med glaskonst, spa och mat en upplevelse utöver det vanliga.
OM ALPIST
Alpist Reklam AB är en del av New Wave Profile, Skandinaviens största profilkedja. Vi har över 35 års erfarenhet av profilreklam och presentreklam. I våra lokaler vid Munksjön i centrala Jönköping har vi stort showroom och stor egen produktion med bland annat textiltryckeri och skyltateljé. Vi kan tillgodose alla tänkbara önskemål genom stort kunnande och brett kontaktnät.
AAA
KONTAKT
036-34 92 90
info@alpist.se
Syrgasvägen 7, 553 02 Jönköping

ÖPPETTIDER
Mån-tors 08.00-17.00
Fredag 08.00-16.00
Lör-sön Stängt

© 2017 Alpist Reklam AB.